Vi klarer simple såvel som komplicerede opgaver for alle typer håndværkere, der har brug for et sikkert stillads.

Stilladsudlejning Aarhus og Østjylland

Når du vælger Per Berg Stillads-Service som samarbejdspartner ved stilladsudlejning i Aarhus og resten af Østjylland, kan du være sikker på et kvalitetsresultat, som lever op til dine forventninger. Vi klarer simple såvel som komplicerede opgaver for alle typer håndværkere, der har brug for et sikkert stillads. Vi sørger naturligvis for både levering, montering og demontering uanset stilladsstørrelse og -højde.

STOR ERFARING INDEN FOR STILLADSER

Vores team består af professionelle og faguddannede montører, hvoraf flere har mere end 20 års erfaring i branchen. Vi sørger løbende for at holde os opdateret, så vi altid er i besiddelse af den seneste viden – blandt andet om de nyeste sikkerhedskrav. Sikkerhed er og bliver et must i vores branche, og det går vi aldrig på kompromis med. Det er din garanti for, at dine ansatte kan føle sig trygge, når de går på arbejde, og dermed kan koncentrere sig om at levere et godt resultat til jeres kunder.

STILLADSER LEVERET TIL TIDEN I JYLLAND

Hos Per Berg Stillads-Service er vi stolte af vores arbejde. Vi er fleksible, vi holder, hvad vi lover, og vi leverer til tiden. Vi ønsker at gøre en forskel og sætter en ære i at bygge ”pæne” stilladser. Det tror vi er en af grundene til, at vores kunder ofte kommer igen.

Stilladsudlejning Aarhus

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 14 56 eller via vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud.

© Copyright - Per Berg Stillads Service A/S
tlf. 70 20 14 56​​